Tatar
Podany na chlebie, aioli z konfitowanego czosnku, grillowane szparagi, musztarda francuska, cebula, pomidory, frytki sticky.
Podany na chlebie, aioli z konfitowanego czosnku, grillowane szparagi, musztarda francuska, cebula, pomidory, frytki sticky.
oraz marchewkami, młodymi ziemniaczkami i sosem holenderskim, naszym zdaniem połączenie idealne.
Podawany z ziemniaczkami z ogniska i wiosenną surówką z pomidorów.
Podawana z młodą kapustką i ziemniaczkami w emulsji maślanej, do tego chrupkie marchewki, zioła i Nasz sos demi glace.
Podawany na serku śmietankowo-miętowym z pomidorkami.
Idealny na gorące letnie dni.
Sandacz z czarną soczewicą, puree z groszku z miętą, fasolka szparagowa, ziołowe aioli.
Podawana z tłuczonymi ziemniakami z boczkiem, nowalijki, sos demi glace.
Podawany na maślanej bułeczce, z serkiem śmietankowym, konfitowanymi pomidorkami i fasolką szparagową.
Gravlax z łososia podawany z chlebem naszego wypieku i konfiturą z pomidorów.
Sałatka z burratą, świeżymi warzywami, rukolą i orzechami.
Burger z wołowiną, boczkiem, sałatą i serem, podawany z frytkami.
Polik wieprzowy z puree z ziemniaków, czerwoną kapustą i sosem demi glace.
Pielmieni w bulionie z koperkiem i śmietaną.
Polędwiczka wieprzowa z młodymi ziemniakami, zielonymi warzywami i sosem z pieczonego czosnku.
Burger z wołowiną, grillowanymi warzywami, sałatą, serem cheddar i sosem BBQ.
Tost z rostbefem, pesto, świeżymi ziołami i sosem aioli, posypany prażonymi ziarnami.
Chicken Burger z panierowanym kurczakiem, sałatą, pomidorem i majonezem.
Tatar wołowy z palonym masłem, chipsem z ziemniaka i konfiturą z czerwonej cebuli.
Sandacz podawany z puree z groszku, chrupiącymi warzywami i sosem z palonego masła.
Pierś z kaczki podawana z emulsją z buraka i młodą kapustą.
Modra kapusta z suszoną śliwką, aioli chrzanowe, ketchup z kiszonych pomidorów, domowe frytki.
Krem kokosowy, mus mango, orzechy w słonym karmelu.
Wołowina, marynowane ogórki, sałata, grillowane pomidory, piklowana cebulka, ociekający ser, aioli dijon, BBQ.
Marynowane papryczki, pomidorki, piklowana cebulka, aioli.
Palona kukurydza, pomidor, czerwona cebula, konfitowany czosnek, frytki sticky, chleb naszego wypieku.
Kurki, fasolka szparagowa, sos holenderski.
Wołowina, cebula karmelizowana w winie, ogórki, aioli dijon, ser cheddar.