Tatar

Podany na chlebie, aioli z konfitowanego czosnku, grillowane szparagi, musztarda francuska, cebula, pomidory, frytki sticky.

Sandacz ze szparagami

oraz marchewkami, młodymi ziemniaczkami i sosem holenderskim, naszym zdaniem połączenie idealne.

Sezonowany schab wieprzowy

Podawany z ziemniaczkami z ogniska i wiosenną surówką z pomidorów.

Pierś z kaczki

Podawana z młodą kapustką i ziemniaczkami w emulsji maślanej, do tego chrupkie marchewki, zioła i Nasz sos demi glace.

Falafel gryczany

Podawany na serku śmietankowo-miętowym z pomidorkami.

Gravlax z łososia

Chłodnik litewski z jajkiem

Idealny na gorące letnie dni.

Sandacz

Sandacz z czarną soczewicą, puree z groszku z miętą, fasolka szparagowa, ziołowe aioli.

Pierś z kaczki

Podawana z tłuczonymi ziemniakami z boczkiem, nowalijki, sos demi glace.

Tatar

Gravlax z łososia

Podawany na maślanej bułeczce, z serkiem śmietankowym, konfitowanymi pomidorkami i fasolką szparagową.

Gravlax z łososia

Gravlax z łososia podawany z chlebem naszego wypieku i konfiturą z pomidorów.

Sałatka z burratą

Sałatka z burratą, świeżymi warzywami, rukolą i orzechami.

Burger z boczkiem

Burger z wołowiną, boczkiem, sałatą i serem, podawany z frytkami.

Polik wieprzowy

Polik wieprzowy z puree z ziemniaków, czerwoną kapustą i sosem demi glace.

Pielmieni

Pielmieni w bulionie z koperkiem i śmietaną.

Polędwiczka wieprzowa

Polędwiczka wieprzowa z młodymi ziemniakami, zielonymi warzywami i sosem z pieczonego czosnku.

Mega Burger

Burger z wołowiną, grillowanymi warzywami, sałatą, serem cheddar i sosem BBQ.

Tost z rostbefem

Tost z rostbefem, pesto, świeżymi ziołami i sosem aioli, posypany prażonymi ziarnami.

Chicken Burger

Chicken Burger z panierowanym kurczakiem, sałatą, pomidorem i majonezem.

Tatar wołowy

Tatar wołowy z palonym masłem, chipsem z ziemniaka i konfiturą z czerwonej cebuli.

Sandacz

Sandacz podawany z puree z groszku, chrupiącymi warzywami i sosem z palonego masła.

Kaczka z emulsją z buraka

Pierś z kaczki podawana z emulsją z buraka i młodą kapustą.

Szarpane Żebro

Modra kapusta z suszoną śliwką, aioli chrzanowe, ketchup z kiszonych pomidorów, domowe frytki.

Brownie

Krem kokosowy, mus mango, orzechy w słonym karmelu.

Mega Burger

Wołowina, marynowane ogórki, sałata, grillowane pomidory, piklowana cebulka, ociekający ser, aioli dijon, BBQ.

Frytki z wędzonym żebrem

Marynowane papryczki, pomidorki, piklowana cebulka, aioli.

Tatar wołowy

Palona kukurydza, pomidor, czerwona cebula, konfitowany czosnek, frytki sticky, chleb naszego wypieku.

Sandacz gnocchi

Kurki, fasolka szparagowa, sos holenderski.

Cheddar Burger

Wołowina, cebula karmelizowana w winie, ogórki, aioli dijon, ser cheddar.